Ethereum Nedir?

Ethereum nasıl alınır  konusunda öncelikle ethereum biriminin ne olduğundan bahsedeceğiz.  Ethereum aynı bitcoin gibi sanal dünyada çeşitli teknikler kullanılarak kazanılan bir kripto para birimidir. Bitcoin kadar yaygın olmasa da bu para için yatırımcı sayısı günden güne artış göstermektedir. Geçtiğimiz son 6 ay itibariyle ethereumun değeri 2,73 kat artarak yaklaşık olarak 8000 dolara kadar  yükseldi dolayısıyla ethereuma olan talep 2021 yılıyla birlikte oldukça fazlalaştı. Bu para birimi blockchain denen zincir teknolojisiyle geliştirilmiş şifreli ve güvenli bir para birimi olmasıyla biliniyor.

Ethereum Nasıl Alınır? Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ethereum nasıl alınır konusunda öncelikle bu kadar değerli bir paranın kendi başınıza kolay elde edilemeyeceğini bilmelisiniz. Öncelikle kripto borsasıyla ilgilenen  bir kanala üye olmanız gerekmektedir.  Türkiye’de tanınmış  firmalar olan BTC Türk ve Paribu firmaları ilk defa ethereum ticareti yapmak isteyen kişiler için uygun sitelerdir. Herhangi bir kripto hizmetine üye olduktan sonra üyeliğinizin doğrulanması gerekmektedir. Doğrulama işlemlerinden başarıyla geçmeniz durumunda hesabınızın içerisinde borsa bölümünden istediğiniz kripto paraların alım-satım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Ethereum Güncel Değeri Ne Kadar?

ethereum nasıl alınır

Ethereum nasıl alınır konusunda dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi de kripto paraları doğru zamanda alıp satmaktır. Fiyat düşüş ve yükselişlerini iyi takip ederek yüksek kazançlar elde edilebilir. 4 Ocak 2021 günü itibariyle Ethereum kripto para biriminin güncel değeri  1 Ether= 7.661,07 TL olarak belirlenmiştir.  Gitgide popüler hale gelen bu para birimi için

Veri Madenciliği İle Ethereum Nasıl Elde Edilir?

Öncelikle kendi yöntemlerinizle kripto para elde etmek istiyorsanız iyi bir donanım sisteminiz olması ve sabretmeniz gerekiyor. Öncelikle elinizde bulunan bilgisayarları sürekli madencilik yapmak için çeşitli programlarla hazır hale getirmeniz gerekmektedir. CPU kullanarak bu işlemi yapabilir ya da daha yüksek işlemler elde edebilmek için GPU satın alımı yapmanız gerekmektedir. CPU ile kripto madenciliği yapmak zaman ve nakit açısından oldukça israflıdır.  Genel olarak yapılan madencilikte birden fazla ekran kartları bir kripto makinesine bağlanarak  çeşitli problemler çözüme ulaştırılmaktadır. 

1 Yorumlar

Yorumunuzu Girin...

  1. Ethereum'un ne olduğunu kripto para piyasalarındaki durumunu çok iyi açıklayan bir makale olmuş.Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuzu Girin...

Daha yeni Daha eski